top of page

wenkbrauwstyling

waxen/epileren

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je expressie.

Bij mij kun je je wenkbrauwen professioneel in model laten brengen, zo heb jij de wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezicht. Je kunt je wenkbrauwen laten waxen of epileren. 

Voor het waxen van de wenkbrauwen, bovenlip en kin wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige wax van Lycon, hiermee krijg je een zijdezacht en lang resultaat, zonder huidbeschadiging.

verven 

Wil je voller ogende wenkbrauwen en wimpers? Dan kun je ze laten verven. 
Geverfde wenkbrauwen en wimpers geven je een mooie, sprekende gezichtsuitdrukking (resultaat blijft tot 4 weken zichtbaar.)

henna brows

Voor het verven van de wenkbrauwen kan ook gekozen worden voor henna, dit geeft een intenser effect omdat de verf niet alleen op de haartjes pakt, maar ook een afdruk op de huid achterlaat. Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten en tot 6 weken op de haartjes, afhankelijk van levensstijl en huidtype.

Note: Henna kan een allergische reactie veroorzaken​. Om zeker te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseer ik altijd om eerst een allergie test te komen doen.

Je kunt hier speciaal een afspraak voor maken, ik breng dan een klein beetje henna pasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergische reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Browlift: Bij een browlift worden de haartje omhoog gezet met permanent vloeistoffen, hierdoor krijg je een voller ogend fluffy effect 


 

bottom of page